Mergi la pagina principala »

Copacel Feng shui - Jad verde - ghiveci mic

Copacel Feng shui - Jad verde - ghiveci mic

Disponibilitate: In stoc

Only 3 left

Pret normal: 40,00 RON

Pret Special: 16,60 RON

SAU

Prezentare

Copacelul are ramuri cu pietre de jad verde, este montat in ghiveci si are inaltimea de 7-8 cm.


Jadul este numit piatra viselor sau piatra fidelitatii, este o piatra a linistii si pacii, aduce noroc, sanatate si absoarbe energiile negative din mediul inconjurator si din casa.

prev
next
close
Copacel Feng shui - Jad verde - ghiveci mic

Mai multe poze

Detalii

Jadul risipeste energiile negative, este o bariera impotriva bolii si atacurilor negative amplifica dragostea, compasiunea, cunoasterea, umilinta, generozitatea, armonia, concentrarea, intelepciunea, pacea, fidelitatea, increderea, curajul, echilibreaza emotional. Benefic pentru relaxare, pentru procesul viselor, meditatie, rugaciune si vindecare. Reduce tensiunea nervoasa, calmeaza.Ajuta la gasirea de solutii si la rezolvarea problemelor Puternic rol protector impotriva accidentelor. Poarta noroc mamelor si sotiilor Piatra a norocului si a prosperitatii, a longevitatii, a dragostei, a intelepciunii.

Copaceii din pietre semipretioase energizeaza si armonizeaza casa.

Sunt un remediu important in feng shui, avand rolul de a echilibra energetic incaperea in care sunt asezati.

Copacelul cu cristale inlocuieste elementul pamant in feng shui, deci poate fi asezat in acele directii corespunzatiare elementului respectiv.

De exemplu: puteti aseza un copacel feng shui in nordul incaperii, pentru a intretine zona carierei sau in nord-vest pentru a amplifica zona relatiilor.