Mergi la pagina principala »

Modalitati de plata si livrare

IN ACEASTA PERIOADA SE VOR ONORA COMENZILE ACHITATE CU CARD BANCAR SI SE VOR LIVRA PRIN FAN COURIER!

*Daca doriti o alta modalitate de plata sau de expediere, va rugam sa ne contactați la telefon 0722452844 sau email contact@bijuterix.ro. 

Modalitati de plata:

- "On line cu card bancar", plata se face in avans, produsele vor fi expediate dupa ce plata a fost confirmata de catre euplatesc.ro.

Modalitati de expediere: 


 Prin FAN Courier, astfel: 

- Pentru comenzi intre 50-100 Lei, tariful este de 15 Lei.*

- Pentru comenzi intre 100-200 Lei, tariful este de 10 Lei.*

- Pentru comenzi >200 lei, transportul este gratuit prin curier.*


Pentru pachetele cu greutate mai mare de 1kg, care presupun taxare suplimentara din partea firmei de curierat, va vom contacta in vederea gasirii unei variante benefice de comun acord. 

*Pentru localitatile care presupun kilometri suplimentari, veti fi contactati in vederea comunicarii noului tarif si gasirii unei solutii convenabile ambelor parti.

Expedierea catre firma de curierat se face in 24-48h (zile lucratoare) de la plasarea comenzii. 

Livrarea catre client se face in 1-3 zile in functie de gradul de incarcare al firmei de curierat.

Tarifele de mai sus, sunt valabile pentru zonele in care firma de curierat are punct de lucru (click pentru a consulta zona de acoperire Fan Courier ).

Pentru zone secundare, se calculeaza kilometri aditionali, iar taxa de transport va fi comunicata clientului INAINTE de livrare.

In perioadele aglomerate, expedierea catre firma de transport se poate face cu 1-2 zile lucratoare intarziere, in functie de complexitatea comenzii. 

Intervalul de livrare de catre firma de trasport se poate modifica in funcție de incarcarea Postei Romane, respectiv a firmei de curierat si de conditiile meteo extraordinare. 

*Taxele de livrare sunt valabile pentru Romania si sunt valabile pentru plata cu cardul.

Pentru situatii exceptionale, legate de modalitatile de plata si livrare, va rugam sa ne contactati pe e-mail contact@bijuterix.ro


 Precizare:

Daca nu ati primit mail de confirmare a comenzii in maxim 5 minute, inseamna ca nu ati efectuat operatiunile corect, sau nu ati completat corect adresa dumneavoastra de mail.

Pentru adresele de Gmail, uneori, mailurile ajung in folderul spam/junk, va rugam sa verificati si acolo. Pentru orice nelamurire, va rugam sa ne contactati pe mail sau telefonic.

Va rugam ca, in acest caz, sa NU postati inca o comanda inainte de a ne contacta pe email sau telefonic.


Pentru intrebari si sugestii, ne puteti contacta la numarul de telefon 0722.452.844 si/sau pe e-mail contact@bijuterix.ro.  

  

DESPRE RETURURI

Va asiguram ca facem tot posibilul, ca fiecare comanda sa fie livrata cat mai repede cu putinta! 

Tarifele de mai sus, sunt valabile pentru zonele in care firma de curierat are punct de lucru (zone principale). 

Pentru zone secundare, se calculeaza kilometri aditionali, iar taxa de transport va fi comunicata clientului INAINTE de livrare.