Mergi la pagina principala »

Cum cumpar?

Cum cumpar – in cativa pasi simpli?

 Va puteti face cont apasand click AICI.

Puteti comanda produse cu un simplu click pe butonul "Adauga in cos".

Produsele comandate vor aparea in cosul de cumparaturi asezat in partea dreapta a paginii.

Puteti vizualiza in orice moment componenta cosului.

Puteti accesa Cosul de cumparaturi unde se pot face modificari legate de numarul de bucati dorite pentru produsele existente in cos si dati click pe butonul "Actualizeaza" situat in dreapta paginii.

Daca vreti sa eliminati un produs din cos, selectati casuta "Sterge" din dreapta produsului si dati click pe butonul "Actualizeaza" situat in dreapta paginii.

Daca vreti sa adaugati alte produse in cos, dati click pe butonul „Continua cumparaturile” situat in stanga paginii. 

Dupa ce ati terminat de cumparat, apasati click pe butonul "Finalizeaza" pentru a incepe procedura de plasare/finalizare a comenzii.

Daca in acest moment, nu sunteti autentificat, vi se va solicita autentificarea pentru a putea finaliza comanda.

Instructiuni pas cu pas pentru finalizarea unei comenzi:

In orice moment daca doriti sa modificati una dintre optiunile alese anterior, apasati pe cuvantul MODIFICA

Pasul 1 - dupa ce ati ales adresa la care doriti livrarea, apasati click pe cuvantul CONTINUA

Pasul 2 - dupa ce ati ales o varianta de transport, apasati click pe cuvantul CONTINUA

Pasul 3 - dupa ce ati ajuns la Metoda de Plata - on line cu card bancar, apasati click pe cuvantul CONTINUA

Pasul 4 - Veti vedea Detaliile comenzii, pentru o ultima verificare, daca totul este in regula dati click pentru a fi de acord cu Termeni si conditii, apoi apasati butonul verde de Finalizeaza.

In acel moment comanda a fost plasata. O puteti regasi in contul dumneavoasta la "Comenzile mele"

Pasul 5 - Vi se va deschide o pagina securizata pentru plata cu cardul. Dupa completarea datelor si inregistrarea platii, veti primi pe mail confirmarea plasarii si platii comenzii.

Daca aveti cont de Gmail, va rugam sa verificati in folderul de Spam.

Daca nu primiti mailul de confirmare a comenzii, in maxim 5 minute de la plasarea/plata acesteia, va rugam sa ne contactati la 0722452844 sau email contact@bijuterix.ro

Va multumim pentru ca ati urmat acesti pasi pentru finalizarea cu succes a comenzii dvs.

 Pentru întrebări și sugestii, ne puteti contacta la telefon 0722.452.844 si/sau e-mail contact@bijuterix.ro. 

 

Cum cumpar in siguranta? 

Incepand din 25 mai 2018, a intrat in vigoare regulamentul european de protectie a datelor cu caracter personal, cunoscut sub numele de GDPR (Regulament General privind Protectia Datelor). Acesta inlocuieste legea 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Misiunea GDPR este de fapt armonizarea la nivel european a acestor norme si sublinierea mai clara a drepturilor pe care le are fiecare persoana cu privire la datele cu caracter personal. 

Pentru a putea comanda pe acest site este nevoie de crearea unui cont de acces pe baza unei adrese de email valabila. 

In vederea plasarii de comenzi, accesati contul folosind ca user adresa de e-mail introdusa in momentul crearii acestuia si parola stabilita de dumneavoastra.  

Pentru emiterea facturii aferente comenzii si expedierea pachetului catre firma de transport, este necesar sa ne puneti la dispozitie, exclusiv, urmatoarele informatii: nume, prenume, (daca este cazul: numele firmei, CUI si Nr de inreg la Reg Comenrtului, cont Iban, Banca), adresa completa (strada, numar, bloc, scara, etaj, apartament, localitate, judet, cod postal), si un numar de telefon mobil valabil.

 Va rugam sa nu treceti la datele personale, CNP-ul, seria de la bulletin, informatii bancare sau orice alte informatii legate de persoana dumneavoastra, cu exceptia celor precizate mai sus.

Daca sunteti minor, va rugam sa nu va faceti cont pe acest site, firma de transport va solicita sa prezentati un act de identitate in vederea receptionarii pachetului.

Pentru orice informatii suplimentare referitor la confidentialitatea si prelucrarea datelor cu caracter personal puse la dispozitia noastra de catre dumneavoastra in mod voluntar in momentul crearii contului si plasarii de comenzi, va stam la dispozitie la adresa contact@bijuterix.ro. 

 

Ce date personale colectam si prelucram si de ce avem nevoie de ele?

Politica noastra de prelucrare si confidentialitate a datelor personale reglementeaza utilizarea si stocarea acestora.

1.  Pentru a putea procesa comanda dumneavoastra, pentru a o livra sau pentru a va putea contacta referitor la detalii despre aceasta vom inregistra si stoca urmatoarele informatii: Nume, Prenume, Adresa de Livrare, numar de telefon si adresa de e-mail.

2.  Pentru ca ne dorim o livrare rapida si corecta vom transmite companiei de curierat Numele si Prenumele dumneavoastra, Adresa de livrare si numarul de telefon pentru a putea livra pachetul. Firmele de transport cu care colaboram sunt: Fan Courier si Posta Romana.

3.  Aceasta transmitere este o parte obligatorie a relatiei contractuale cu PFA Mihut Bianca-Andreea, administratorul site-ului bijuterix.ro. Mai multe detalii puteti gasi in Termeni si Conditii.

4.  Pentru a va putea oferi suport si informatii referitoare la comenzile dumneavoastra vom inregistra si stoca urmatoarele informatii: Nume, Prenume, Numar de telefon si adresa de e-mail (pentru a va identifica si pentru a putea comunica cu dumneavoastra pentru rezolvarea solicitarilor dumneavoastra). 

5.  Pentru functionalitatea site-ului bijuterix.ro vom inregistra adresa de IP (pentru filtrarea si detectarea atacurilor din internet) si informatiile despre contul dumneavoastra la bijuterix.ro (pentru a va usura experienta de cumparare). 

6.  In ceea ce priveste trimiterea e-mail-urilor de informare, acest lucru nu va fi realizat decat in cazul in care ati optat separat pentru acest serviciu, sau exista necesitatea de a va solicita informatii suplimentare referitoare la comenzile si datele dumneavoastra. In acest caz vom colecta si stoca numele si prenumele (pentru a putea personaliza comunicarea cu dumneavoastra) si adresa de e-mail pentru a putea trimite informarile respective.

7.  Pentru a ne asigura ca sunteti protejati in timpul sesiunii de cumparaturi folosim criptare SSL (secure socket layer protocol) pentru intreaga sesiune de navigare in site. Acest lucru inseamna ca ori de cate ori ne trimiteti date personale acestea vor fi codificate astfel incat nimeni nu le poate accesa in afara de noi si dumneavoastra.

8.  Datele dumneavoastra personale legate de istoria navigarii pe site sunt transmise partenerilor nostri de la Google, in vederea personalizarii si asigurarii unei navigari in siguranta.

 

Cat timp pastram datele cu caracter personal?

1.  Datele dumneavoastra cu caracter personal cuprinse in documentele financiar-contabile sau in documente care se anexeaza acestora, vor fi pastrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice și nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani aceste date vor fi distruse. 

2.   Datele legate de contul dumneavoastra vor fi stocate o perioada de 10 ani sau pana veti trimite o cerere de stergere a acestora pe adresa de e-mail: contact@bijuterix.ro.

 

Care sunt drepturile dumneavoastra?

1.  Datele dumneavoastra personale pot fi vizualizate si editate de catre dumneavoastra, oricand, prin accesarea sectiunii „Esti utilizator”din cadrul site-ului, folosind adresa de e-mail si parola folosite la inregistrare. In cazul in care v-ati uitat parola, in cadrul paginii de logare, este disponibil intotdeauna link-ul „Ai uitat parola?”. Prin accesarea acestuia veti primi un  mail automat cu instructiunile de resetare a parolei.

2.  Aveti dreptul de a solicita gratuit informatii in scris cu privire la datele personale stocate de bijuterix.ro. Dupa consultarea informatiilor, la cererea dumneavoastra vom putea opera orice modificari necesare, in limita legii. Pentru intrebari legate de confidentialitatea datelor ne puteti contacta pe contact@bijuterix.ro

3.  Daca aveti motive sa credeti ca orice date personale pe care le detinem despre dumneavoastra sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul sa solicitati sa vedeti aceste informatii, sa le rectificati, sau sa cereti sa fie sterse, sa solicitati restrictionarea prelucrarii sau sa va opuneti prelucrarii. 

4.  Daca aveti motive sa credeti ca cererea dumneavoastra nu a fost solutionata corect puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere si Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro si puteti depune o plangere la aceasta Autoritate.

 

Pentru întrebări și sugestii, ne puteti contacta la telefon 0722.452.844(Vodafone) si/sau e-mail contact@bijuterix.ro. 

 

Livrare