Mergi la pagina principala »

Modalitati de plata si livrare

Modalitati de expediere:

1) Prin Posta Romana - transportul este GRATUIT,  pentru comenzi mai mari de 70 lei.

Pentru comenzi intre 40-70 Lei, tariful este de 10 Lei.

Pachetul este trimis prin Posta in 1-2 zile lucratoare. Livrarea se face in cca 2-5 zile in functie de Posta Romana.

In aceasta perioada, livrarea se poate face cu 2-5 zile intarziere in functie de complexitatea comenzii si modalitatea de transport aleasa. 

Va asiguram ca facem tot posibilul, ca fiecare comanda sa fie livrata cat mai repede cu putinta!

 Daca dupa 5 zile, nu ati primit avizul de instiintare din partea Postei Romane, pentru ridicarea coletului, va rugam sa va interesati la posta cu numarul de colet primit din partea noastra prin sms/mail.

2) Prin Curier, astfel: 

- Pentru comenzi intre 70-100 Lei, tariful este de 20 Lei.

- Pentru comenzi intre 100-200 Lei, tariful este de 10 Lei.

- Pentru comenzi mai mari de 200 Lei, transportul prin curier este GRATUIT.

- in BUCURESTI, pentru comenzi mai mari 70 lei, transportul prin curier este GRATUIT, Pentru comenzi intre 40-70 Lei, tariful este de 10 Lei.

Predarea se poate face si personal, direct in Bucuresti, la cerere.

Livrarea se face in 1-2 zile lucratoare de la plasarea si confirmarea comenzii.

In aceasta perioada, livrarea se poate face cu 2-5 zile intarziere in functie de complexitatea comenzii si modalitatea de transport aleasa. 

Va asiguram ca facem tot posibilul, ca fiecare comanda sa fie livrata cat mai repede cu putinta!

Tarifele de mai sus, sunt valabile pentru zonele in care firma de curierat are punct de lucru (zone principale).

Pentru zone secundare, se calculeaza kilometri aditionali, iar taxa de transport va fi comunicata clientului INAINTE de livrare.

Termenul de expediere a produselor cumparate, se incadreaza intre 1-2 zile lucratoare, din momentul predarii pachetului catre Curier. Acest interval se poate modifica in funcție de incarcarea firmei de curierat. 

Daca nu ati primit mail de confirmare a comenzii in maxim 5 minute, inseamna ca nu ati efectuat operatiunile corect, sau nu ati completat corect adresa dumneavoastra de mail.

Va rugam ca, in acest caz, sa NU postati inca o comanda inainte de a ne contacta pe email sau telefonic.

Taxele de livrare sunt valabile pentru Romania.

Pentru alte tari, taxele de transport se vor comunica ulterior primirii comenzii, in functie de valoarea si volumul acesteia.

Modalitati de plata:

- "Plata la livrare - Plata ramburs", astfel, la primirea coletului se plateste valoarea produselor plus taxa de transport - posta sau curier, iar daca va incadrati in situatia in care beneficiati de transport gratuit, atunci, la primirea coletului se plateste numai valoarea produselor.

In anumite situații, cand exista posibilitatea sau temerea ca pachetul sa nu fie ridicat de către client de la posta sau acceptat de către acesta de la curier, Furnizorul își rezerva dreptul de a nu livra comanda, după ce a instiintat clientul pe mail, sau sa solicite plata în avans, pentru contravaloarea comenzii. 

Pentru întrebări și sugestii, ne puteti contacta la numărul de telefon 0722.452.844si/sau pe e-mail contact@bijuterix.ro

DESPRE RETURURI