Mergi la pagina principala »

Modalitati de plata si livrare

Modalitati de expediere: 

1) Prin Posta Romana - transportul este gratuit,  pentru comenzi mai mari de 100 lei.

Pentru comenzi intre 50-100Lei, tariful este de 10 Lei.

Pachetul este expediat catre Posta in 24-48h (zile lucratoare).

Livrarea catre client se face in cca 2-5 zile in functie de Posta Romana.

Daca dupa 5 zile, nu ati primit avizul de instiintare din partea Postei Romane pentru ridicarea coletului, va rugam sa va interesati la posta cu numarul de colet primit din partea noastra prin sms/mail.

In perioadele aglomerate, expedierea catre firma de transport se poate face cu 1-2 zile lucratoare intarziere, in functie de complexitatea comenzii. 

Va asiguram ca facem tot posibilul, ca fiecare comanda sa fie livrata cat mai repede cu putinta.

2) Prin FAN Courier, astfel: 

- Pentru comenzi intre 50-150 Lei, tariful este de 20 Lei.*

- Pentru comenzi intre 150-250 Lei, tariful este de 10 Lei.*

- Pentru comenzi mai mari de 250 Lei, transportul prin curier este GRATUIT.

Pentru pachetele cu greutate mai mare de 1kg, care presupun taxare suplimentara din partea firmei de curierat, va vom contacta in vederea gasirii unei variante benefice de comun acord. 

*Pentru localitatile care presupun kilometri suplimentari, veti fi contactati in vederea comunicarii noului tarif si gasirii unei solutii convenabile ambelor parti.

In situatiile de transport gratuit sau de reducere de 10 lei, conform precizarilor de mai sus, Bijuterix.ro acopera echivalentul a 20 sau 10 lei(dupa caz), pentru diferentele in plus, veti fi contactati in vederea gasirii unei solutii convenabile ambelor parti.

Expedierea catre firma de curierat se face in 24-48h (zile lucratoare) de la plasarea comenzii. 

Livrarea catre client se face in 1-2 zile in functie de incarcarea firmei de curierat.

Tarifele de mai sus, sunt valabile pentru zonele in care firma de curierat are punct de lucru (click pentru a consulta zona de acoperire Fan Courier ).

Pentru zone secundare, se calculeaza kilometri aditionali, iar taxa de transport va fi comunicata clientului INAINTE de livrare.

In perioadele aglomerate, expedierea catre firma de transport se poate face cu 1-2 zile lucratoare intarziere, in functie de complexitatea comenzii. 

Intervalul de livrare de catre firma de trasport se poate modifica in funcție de incarcarea Postei Romane, respectiv a firmei de curierat si de conditiile meteo extraordinare. 

Va asiguram ca facem tot posibilul, ca fiecare comanda sa fie livrata cat mai repede cu putinta!

Predarea se poate face si personal, in Bucuresti, la cerere.

Precizare:

Daca nu ati primit mail de confirmare a comenzii in maxim 5 minute, inseamna ca nu ati efectuat operatiunile corect, sau nu ati completat corect adresa dumneavoastra de mail.

Pentru adresele de gmail, uneori, mailurile ajung in folderul spam/junk, va rugam sa verificati si acolo. Pentru orice nelamurire, va rugam sa ne contactati pe mail sau telefonic.

Va rugam ca, in acest caz, sa NU postati inca o comanda inainte de a ne contacta pe email sau telefonic.

Taxele de livrare sunt valabile pentru Romania.

 

Modalitati de plata:

- "Plata la livrare - Plata ramburs", astfel, la primirea coletului se plateste valoarea produselor plus taxa de transport - posta sau curier, iar daca va incadrati in situatia in care beneficiati de transport gratuit, atunci, la primirea coletului se plateste numai valoarea produselor.

- "On line cu card bancar", plata se face in avans, produsele vor fi expediate dupa ce plata a fost confirmata de catre euplatesc.ro.

In anumite situații, cand exista posibilitatea sau temerea ca pachetul sa nu fie ridicat de catre client de la posta sau acceptat de catre acesta de la curier, Furnizorul isi rezerva dreptul de a nu livra comanda, dupa ce a instiintat clientul pe mail, sau sa solicite plata în avans, pentru contravaloarea comenzii si a taxelor de transport, conform celor de mai sus. 

Pentru intrebari si sugestii, ne puteti contacta la numarul de telefon 0722.452.844 si/sau pe e-mail contact@bijuterix.ro.  

  

DESPRE RETURURI

Va asiguram ca facem tot posibilul, ca fiecare comanda sa fie livrata cat mai repede cu putinta! 

Tarifele de mai sus, sunt valabile pentru zonele in care firma de curierat are punct de lucru (zone principale). 

Pentru zone secundare, se calculeaza kilometri aditionali, iar taxa de transport va fi comunicata clientului INAINTE de livrare.