Mergi la pagina principala »

Modalitati de plata si livrare

Modalitati de expediere: 

In functie de valoarea comenzii, puteti alege transport gratuit sau cu taxa

 

 

  •  
  •  
  •  

1) Prin Posta Romana 

Pentru comenzi mai mari de 100 lei - transportul este gratuit, pentru plata ramburs.

 Pentru comenzi intre 50-100 lei, tariful este de 10 lei, pentru plata ramburs. (va rugam sa alegeti varianta de livrare "Tarif Fix" si apoi "Metoda de plata - ramburs". 

 Pentru comenzi mai mari de 50 lei - transportul este gratuit prin posta, pentru plata on line cu card bancar. (va rugam sa alegeti varianta de livrare "Tarif fix" si apoi "Metoda de plata - online cu card bancar" - veti primi inapoi taxa de transport prin posta , sau daca doriti va fi expediat prin curier.

Pachetul este expediat catre Posta in 24-48h (zile lucratoare), veti primi pe mail/sms numarul de awb al coletului ca sa puteti verifica statusul acestuia pe site-ul postei romane.

Livrarea catre client se face in cca 2-5 zile in functie de Posta Romana.

Daca dupa cca 5 zile, nu ati primit avizul de instiintare din partea Postei Romane pentru ridicarea coletului, va rugam sa va interesati la posta cu numarul de awb primit din partea noastra prin sms/mail.

In perioadele aglomerate, expedierea catre firma de transport se poate face cu 1-2 zile lucratoare intarziere, in functie de complexitatea comenzii. 

De retinut! Comenzile finalizate cu plata online cu card bancar vor avea prioritate la livrare.

Va asiguram ca facem tot posibilul, ca fiecare comanda sa fie livrata cat mai repede cu putinta.

2) Prin FAN Courier, astfel: 

- Pentru comenzi intre 50-150 Lei, tariful este de 20 Lei.*

- Pentru comenzi >150 lei , cu plata online cu cardul, transportul este gratuit prin curier.

- Pentru comenzi intre 150-250 Lei, tariful este de 10 Lei, pentru plata ramburs.*

- Pentru comenzi mai mari de 250 Lei, transportul prin curier este GRATUIT indiferent de modalitatea de plata.

Daca doriti livrarea prin Curier, pentru o comanda cu valoarea intre 50-100 lei - va rugam sa ne anuntati pe mail sau telefonic, altfel, comanda va fi expediata prin posta

Pentru pachetele cu greutate mai mare de 1kg, care presupun taxare suplimentara din partea firmei de curierat, va vom contacta in vederea gasirii unei variante benefice de comun acord. 

*Pentru localitatile care presupun kilometri suplimentari, veti fi contactati in vederea comunicarii noului tarif si gasirii unei solutii convenabile ambelor parti.

In situatiile de transport gratuit sau de reducere de 10 lei, conform precizarilor de mai sus, Bijuterix.ro acopera echivalentul a 20 sau 10 lei(dupa caz), pentru diferentele in plus, veti fi contactati in vederea gasirii unei solutii convenabile ambelor parti.

Expedierea catre firma de curierat se face in 24-48h (zile lucratoare) de la plasarea comenzii. 

Livrarea catre client se face in 1-2 zile in functie de incarcarea firmei de curierat.

Tarifele de mai sus, sunt valabile pentru zonele in care firma de curierat are punct de lucru (click pentru a consulta zona de acoperire Fan Courier ).

Pentru zone secundare, se calculeaza kilometri aditionali, iar taxa de transport va fi comunicata clientului INAINTE de livrare.

In perioadele aglomerate, expedierea catre firma de transport se poate face cu 1-2 zile lucratoare intarziere, in functie de complexitatea comenzii. 

Intervalul de livrare de catre firma de trasport se poate modifica in funcție de incarcarea Postei Romane, respectiv a firmei de curierat si de conditiile meteo extraordinare. 

De retinut! Comenzile finalizate cu plata online cu card bancar vor avea prioritate la livrare.

Va asiguram ca facem tot posibilul, ca fiecare comanda sa fie livrata cat mai repede cu putinta!

Predarea se poate face si personal, in Bucuresti, la cerere.

Precizare:

Daca nu ati primit mail de confirmare a comenzii in maxim 5 minute, inseamna ca nu ati efectuat operatiunile corect, sau nu ati completat corect adresa dumneavoastra de mail.

Pentru adresele de gmail, uneori, mailurile ajung in folderul spam/junk, va rugam sa verificati si acolo. Pentru orice nelamurire, va rugam sa ne contactati pe mail sau telefonic.

Va rugam ca, in acest caz, sa NU postati inca o comanda inainte de a ne contacta pe email sau telefonic.

Taxele de livrare sunt valabile pentru Romania.

 

Modalitati de plata:

- "Plata la livrare - Plata ramburs", astfel, la primirea coletului se plateste valoarea produselor plus taxa de transport - posta sau curier, iar daca va incadrati in situatia in care beneficiati de transport gratuit, atunci, la primirea coletului se plateste numai valoarea produselor.

- "On line cu card bancar", plata se face in avans, produsele vor fi expediate dupa ce plata a fost confirmata de catre euplatesc.ro.

Platile cu cardul beneficiaza de livrare gratuita pentru comenzi intre 50-150 lei prin Posta, sau pentru comenzi mai mari de 150lei - prin Fan Courier.

Daca in momentul finalizarii comenzii si platii cu cardul, va incadrati in conditia de mai sus, dar ati fost in mod eronat taxati cu taxa de transport, o veti primi inapoi, cand intrati in posesia coletului.

In anumite situații, cand exista posibilitatea sau temerea ca pachetul sa nu fie ridicat de catre client de la posta sau acceptat de catre acesta de la curier, Furnizorul isi rezerva dreptul de a nu livra comanda, dupa ce a instiintat clientul pe mail, sau sa solicite plata în avans, pentru contravaloarea comenzii si a taxelor de transport, conform celor de mai sus. 

Pentru intrebari si sugestii, ne puteti contacta la numarul de telefon 0722.452.844 si/sau pe e-mail contact@bijuterix.ro.  

  

DESPRE RETURURI

Va asiguram ca facem tot posibilul, ca fiecare comanda sa fie livrata cat mai repede cu putinta! 

Tarifele de mai sus, sunt valabile pentru zonele in care firma de curierat are punct de lucru (zone principale). 

Pentru zone secundare, se calculeaza kilometri aditionali, iar taxa de transport va fi comunicata clientului INAINTE de livrare.