Mergi la pagina principala »

Modalitati de plata si livrare

Pentru siguranța dumneavoastră, vă recomandăm plata cu card bancar. 

Comenzile plătite online cu card bancar, beneficiază de taxa de transport redusă și prioritate la livrarea prin Courier. 

*Daca doriti o alta modalitate de plata (ex:Ramburs) sau de expediere (ex:Posta Romana), va rugam sa ne contactați la telefon 0722452844 sau email contact@bijuterix.ro. 


Modalitati de plata:

- Online cu card bancar 

euplatesc.ro

- Pentru varianta de plata " Online cu card bancar " veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati , unde trebuie a completati informatiile cardului dumneavoastra.

Daca dupa Finalizarea comenzii nu vi s-a deschis in browser pagina Euplatesc pentru plata cu cardul, va rugam sa ne contacti la telefon 0722452844, pentru a va trimite pe mail acelasi link de plata.

- La cerere, se poate plati si Ramburs - direct la curier.

Dupa finalizarea comenzii, va rugam sa ne contantati la telefon 0722452844 pentru a inregistra solicitarea dvs de plata ramburs.

De retinut:

-Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau direct in magazinul fizic la POS.

Prin folosirea "3-D Secure" se asigura ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, in nici un moment, pe serverele magazinului online.

- Pentru platile cu card bancar nu se percepe niciun comision.

 

Modalitati de expediere: 

 Prin Courier, astfel: 

- Pentru comenzi intre 50-100lei, tariful este de 15lei.*

- Pentru comenzi intre 100-200lei, tariful este de 10lei.*

- Pentru comenzi >200lei, transportul este gratuit prin curier.*

- Pentru livrarile cu Ramburs - taxa de livrare este 20lei*

 

Pentru pachetele cu greutate mai mare de 3kg, care presupun taxare suplimentara din partea firmei de curierat, va vom contacta in vederea gasirii unei variante benefice de comun acord. 

*Pentru localitatile care presupun kilometri suplimentari, veti fi contactati in vederea comunicarii noului tarif si gasirii unei solutii convenabile ambelor parti.

Expedierea catre firma de curierat se face in 24-48h (zile lucratoare) de la plasarea comenzii. 

Livrarea catre client se face in 1-3 zile in functie de gradul de incarcare al firmei de curierat.

Tarifele de mai sus, sunt valabile pentru zonele in care firma de curierat nu percepe taxa pentru kilometri suplimentari.

Pentru zone secundare, se calculeaza kilometri aditionali, iar taxa de transport va fi comunicata clientului INAINTE de livrare.

In perioadele aglomerate, expedierea catre firma de transport se poate face cu 1-2 zile lucratoare intarziere, in functie de complexitatea comenzii. 

Intervalul de livrare de catre firma de trasport se poate modifica in funcție de incarcarea firmei de curierat si de conditiile meteo extraordinare. 

*Taxele de livrare sunt valabile pentru Romania .

Pentru situatii exceptionale, legate de modalitatile de plata si livrare, va rugam sa ne contactati pe e-mail contact@bijuterix.ro


 Precizare:

Pentru adresele de Gmail, va rugam sa verificati si folderul Spam/Junk.

Daca nu ati primit mail de confirmare a plasarii si platii comenzii, va rugam sa ne contactati.

Pentru intrebari despre comanda si/sau produse, ne puteti contacta la numarul de telefon 0722.452.844 sau pe e-mail contact@bijuterix.ro.  

DESPRE RETURURI

Va asiguram ca facem tot posibilul, ca fiecare comanda sa fie livrata cat mai repede cu putinta! 

Tarifele de mai sus, sunt valabile pentru zonele in care firma de curierat are punct de lucru (zone principale). 

Pentru zone secundare, se calculeaza kilometri aditionali, iar taxa de transport va fi comunicata clientului INAINTE de livrare.