Mergi la pagina principala »

Bine ati venit !

Sa vina primavara reducerilor!

    Bijuterix  va ofera accesorii bijuterii, martisoare, bijuterii unicat, margele, panglica satin și organza, magneți, uleiuri aromatice, ambalaje si multe altele.

 Pentru comenzi si sugestii, nu ezitati sa ne contactati la adresa contact@bijuterix.ro sau la telefon 0722452844(Vodafone).

 La cerere, puteti prelua pachetul personal.

Comanda minima 50lei.

Bijuterix are sediul in Bucuresti.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi!

*Oferta valabila  in limita stocului.

Oferta speciala

 Din motive de securitate, sistemul va delogheaza automat de pe site, dupa 3600 sec de inactivitate.

Pentru a putea comanda pe acest site este nevoie sa va creati un cont de acces pe baza unei adrese de email valabila. 

Pentru expedierea comenzii catre firma de transport si emiterea facturii aferente comenzii, este necesar sa ne puneti la dispozitie,  exclusiv urmatoarele informatii: nume, prenume, (daca este cazul: numele firmei, CUI si Nr de inreg la Reg Comenrtului), adresa completa si un numar de telefon mobil valabil.

Daca sunteti minor, va rugam sa nu va faceti cont pe acest site, firma de transport va solicita sa prezentati un act de identitate in vederea receptionarii pachetului.

Pentru orice informatii suplimentare referitor la confidentialitatea si prelucrarea datelor cu caracter personal puse la dispozitia noastra, de catre dumneavoastra in mod voluntar in momentul crearii contului si plasarii de comenzi, va stam la dispozitie la adresa contact@bijuterix.ro.